lauantai 29. syyskuuta 2012

Ostoksia ja ruokapohdintoja


Lucya odottaessa on ollut liiankin paljon aikaa miettiä ja pohtia mitä kaikkea pitäisi ostaa koiralle. Paljon on tarjolla kaikkea tarpeellista ja välttämätöntä, mutta myös sitä ei niin tarpeellista.

Sänky tuli tilattua Ebaysta , sen pitäisi saapua lähipäiviä. Hinta olisi oli minimaalinen verrattuna Suomessa myytäviin.
Tytöt myös halusivat Lucylle jonkun ihanan pinkin remmin ja kaulapannan, eikä mulla itsellänikään ollut mitään sitä vastaan , joten Ebayn kautta tilattiin myös tämä remmi ja kaulapanta. 

Mutta jotta myös meidän miesväki kehtaa lähteä koiran kanssa lenkille niin ostettiin myös ihan perus nahkaiset remmi ja kaulapanta.
Koska Lucy tulee Kyprokselta jossa lämpötilat on hiukan eri luokkaa Suomen  ilmastoon verrattuna, oli selvää että pitää hommata myös vaatteita Lucylle. Villapaidalle löyty tekijä ja toiveena oli vaan että pitää olla pinkkiä ;)


Nyt kun vielä saataisiin Prinsessa Lucy kotiin ja kokeilemaan onko tavarat oikean kokoisia, mittojen mukaan ollaan osteltu ja toivottavasti ovat oikean kokoisia.

Kovasti olen myös miettinyt mitä ruokaa rupean koiralle syöttämään. Raakaruokintakin on käynyt mielessä , mutta ainakin vielä näin aluksi kallistuttiin kuivaruuan puoleen. Kaikenlaisia keskusteluja ja vertailuja on tullut luettua. Ja lopulta selväksi tuli että valitaan ruoka jossa lihapitoisuus on mahdollisimman korkea. Vaihtoehtoina pyörittelin Taste of Wildia, Orijenia ja Applawsia. Jälkimmäiseen päädyttiin kun sen saatavuus tuntui olevan parasta meidän lähieläinkaupoista.


Joitakin perusleluja tarttui myös mukaan kun käytiin ruokaostoksilla.


Chomper narulelu 

Ja herkkupaloja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti